Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå ungdomar utsatta för övergrepp.


Jag äger min kropp, skrek han

"Jag äger min kropp!" skrek han
och ritade en stor sol på sin panna
"Jag vet" sa jag och satt bredvid honom
Länge
Sedan spottade han fram sina ord...

Fan ta alla trasiga människor
som berusar sig med
Ondska







Fri vers av Lehva VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-09 21:06



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Starkt!
2014-08-06

  Oscar E Quinn
Starka ord!
2014-06-14

  Magica VIP
Stark text.
2014-06-12

  Connie
Stark som sjutton, känner igen mig!
2014-06-11

  bittemi VIP
Den gick rakt in!
2014-06-10

  Anya VIP
Starkt! Bra! Inledningen är fenomenal!
2014-06-10

  WyS VIP
Det gör ont..!
Tuffa läxor att se och lära!
2014-06-10

    ej medlem längre
Denna satte sig i hjärtat. Känner igen mig pojken. Väldigt bra skrivet!
2014-06-10

  Angel of love
Texten känns och man berörs.
2014-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör och väcker tankar.
2014-06-09

  Per "Läsaren" Sörqvist
starkt
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP