Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minnet av...


Frågans analfabetism

 

En aldrig så träffande åsikt
om vem du var
kunde någonsin överskugga
din vilja

Ställd av ingen
(ingen kunde stava rätt)
och i synnerhet inte av dig
(din vilja beslöjade allt)
väntade frågan förgäves
om varför du blev som du blev
på att få uppdaga sina finaste penseldrag

 

 

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-11 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet