Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt citat


Kärlek vid första ögonkastet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet

eller ska jag gå förbi en gång till? 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 229 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-10 17:32



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt skrivet
2014-06-12

    Dan Myrbeck
Jättebra! Vad tror du om att skryka tredje raden? I så fall slutar ju texten med poängen - som sig bör!
2014-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Första ögonkastet kan bil början på en förälskelse.
Andra ögonkastet kan utveckla förälskelsen till kärlek.
2014-06-11

  Annie b'larsson VIP
Det är då man blir galen av lycka och tappar förståndet, vilken tur! Vi blir tokiga av kärlek och precis allt är oviktigt utom att kasta sig i armarna på detta Mirakel, detta Underverk och tvinga av honom kläderna och se till att bli gravid innan han drar sig undan och så där gör vi även när vi inte vill bli gravida; det hör inte till saken. Hjärnan tror att vi älskar för att det ska bli barn, det är så vist uträknat så det är inte klokt - och vackert och helt underbart.
2014-06-11

  Annie b'larsson VIP
När vi faller pladask för någon vi möter på ICA eller på krogen eller puben eller någon annanstans, kan det visa sig rätt snabbt det var ett sjusärdeles misstag. Då kan man undra vad som pågår i hjärnan och bland allt som styr oss därinnifrån. Men ofta tror jag vi - iallafall de gånger vi har tid sitta ned och talas vid en stund - dras till kvinnor/män som våra gener blir förälskade i. Det behöver inte utesluta att vi också har en själ som tycker samma som generna. Allt samverkar till det bästa och man vet ju när man är kär.

Kul och intressant text.
2014-06-11

  Magica VIP
Beror nog på, kärlek och hormoner behöver inte sammanstråla, men det bör nog finnas både och för att kännas...Dock kärlek kan växa fram för vissa medans andra enbart följer hormonerna, vilket inte alltid visar sig vara så klokt. :) Men intressant liten dikt!
2014-06-11

    ej medlem längre
Säger som Bandy, skadar inte med två ögonkast.;)

2014-06-10

  Lehva VIP
Prova att gå runt honom... Fungerade för mig:-)
2014-06-10

    ej medlem längre
Det skadar väl inte att gå förbi en gång till ändå? Gillar!
2014-06-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
men nu var du väl ändå för d-lig Sartre ! kärlek som ä så fint om man kan skilja på hjärta och kön vill säja.
2014-06-10

  Alva Johnsson VIP

Kärleken är ständigt föränderlig. Det första ögonkastet, kanske
flirtigt, övergår till en annan kärlek. Oj vad mycket det finns att skriva om ämnet.
2014-06-10

    Jag är fan större än Sartre
"Hormoner är blinda"

Ja, som du spammar i dag har jag börjat förstå det.
2014-06-10

  stig wikman
Det räcker med
den här lilla
bilden av dej .

KRAM Å APPLÅD.
2014-06-10

  Lars Hedlin
Tror på kärlek vid alla ögonkast....;)
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie