Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det slut på tjafs

En person som tar sig ton
och som ej kan konfrontera
andras blickar mera

Strutsmentaliteten
ner i sanden med sina anleten
Sen startar låtsasleken
och hon vänder på steken

Verkar trevlig och gentil
men jag går inte på din stil

Du är en lurifax
och nu är det dags
bryta vänskapsbandet
Och ja, du, jag kan det

Så adjöss med dig din sill
nu går jag dit jag vill




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-10 20:42



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Låter lite tråkigt, ty det låter som en kär vänskap - har gått till spillo.
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt