Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommande låt då ja använder första versen


Mina drömmars stad

Långa dagar sena nätter, tugga bror de räcker
Trött på samma samma vill sträva mot Nånting bättre
Ambitionen slocknar då man ständigt ligger efter
O man slutar upp på jobbet där man städar toaletter
Säger pass sätter punkt o blickar fram
Ber min Gud om vägledning om en hjälpande hand
Vem kan om inte han? Han gjorde mig till man
Döpt i Sankta ragnhildskyrka där vi knöt våra band
Jag snackar religion enda hoppet där jag bor
Vill man hitta vägen ut får man förlita sig på tron
O minnena jag har, dom säger samma sak
Hittar bara massa knas när jag rannsakar mitt bagage,
På gatan är jag kvar, o allting som jag sa
E bara massa tankar om hur saker sen ska va
Sagan vänder blad in på liknande kapitel
Alltid hemmaplan kickar klart o greppar Micken


Alla väljer sina vägar, jag valde min i mängden
en del av en kultur som tar mig hem till mina gränder
långt utanför tullarna, fast o isolerad
lär ju vara kvar här mycke längre än va man velat men.
mina drömmars stad, många vägar svåra val
går på stigen mot min grav, Dit vi alla ska nåndag,
tar vara på min tid
O strävar efter drömmen som en dag ska ta mig dit
klädd i min kostym, täckt av röda roser
kroppen kvar i kistan medans själen lämnar jorden
hjärtat tillhör zonen, där bara gud förstod en
ragnhild så bekymrad hon blickar ner från tronen
vakar o beskyddar, skriker så de ekar
39 höghus, hovsjös nya Era
Vicke V o Kangal södertälje levererar
Växte upp på utkanten där jag blev placerad




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2014-06-11 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP