Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det blir när ett tåg tvärbromsar

 

Allt blev tvärstopp

så där som det blir

när ett tåg tvärbromsar

ett förfärligt gnissel

ett ruskigt omskakande

 

 Allt stannar av

 

Centrifugalkraften

kastar obalanserat

dit jag inte vill

 

Allt kom över mig

så där som det blir

när ett tåg tvärbromsar

det på hyllorna ramlar ner

det på golvet hasar omkring

Allt blev rörigt

svårframkomligt

 

Plötsligt satt jag där

i tystnaden

alldeles stilla

visste ingenting

om vad som skulle hända...

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 435 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-11 11:42



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Allt blir rörigt

svårframkomligt


________________!!!!!!!!!!
2014-07-05

    ej medlem längre
Livets broms, kommer när man minst anar. .
2014-06-17

  Glitr
Och i tystnaden växer kanske handlingskraften så småningom...
Tycker mycket om - särskilt slutet
2014-06-17

  Ljusletaren
Detta var mycket starkt och sant skrivet. Bara dessa ord säger allt;
"Obalanserat

kastar centrifugalkraften

dit man inte vill"

/kram
2014-06-17

  Heikki Hellman
På ett fint sätt beskrivet nödläge!
2014-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra beskriven känsla...
2014-06-12

  RitaBrunner
Känslan du förmedlar känns igen! Då och då i livet blir det panikbromsningar som omkullkastar en helt och man känner sig hjälplös och sårbar.
Väl förmedlat!
2014-06-12

  Per "Läsaren" Sörqvist
gripande
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling