Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knottrig hud i vintermörker

Naken i ett fönster blickar jag ut,
Hoppas att få se dig på väg till mig.

Knottrig hud i vintermörker.

Endast några få stjärnor möter snöns vita.
Naken vid brasan värmer jag mig.
Hoppas att du kommer.

Knottrig hud i vintermörker.

Smeker mig varm i brasans sken.
Blundar och njuter av dina händer som berör.

Knottrig hud i vintermörker.

Brasan har slocknat, hopkurad med sotiga kinder blickar jag upp mot de få stjärnorna som möter snöns vita....
och önskar att jag hade ett fönster.

Snart kommer du och hämtar mig.




Fri vers av IdaStina
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-12 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina