Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte bara jag

torsdag mörka moln

stark sol

mörka moln

stark sol

 

det är någon som tycks

ha svårt att styra vädret

nästan mer än mig

då jag skulle hålla mig

mitt på vägen på datorn

fast inte blåsten kändes

och ratten vara av modell

hatta hit och dit

 

så kan det gå till i dagens

ultramoderna lokaler med

utrustning för vilsna själar

som ifrågasätts för sin lämplighet

att framföra ett fordon på hjul

känsligt för kastvindar

som förs över till bilen

det vet jag med säkerhet

 

men dessa vindar var osynliga

de kändes inte ens 

de bara syntes i ett otroligt

vacklande på bildskärmen

trots superkoncentration

det retade mig att det kändes

så otroligt otroligt olikt

den verklighet som råder

åtminstone i min lilla bil

 

ändå fick jag höra

att jag i första testet 

inte kuggats

 

men man kommer med fler

och längre av typ okänd natur

på nästa testtillfälle




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-12 16:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra och starkt!
2014-06-13

  Ida-Marianne
Grattis till ett avklarat test!
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP