Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Det går att leva utan att lova

Blev aldrig lovad några evigheter
Du sa aldrig att du älskade mig
Att jag var allt du önskat dig
För det var saker jag inte ville höra
Men du sa att du var lycklig
I ett ögonblick
Som var vårat




Nu är jag din




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 241 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-12 19:21



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket vackert
2014-06-15

  Lehva VIP
Vilken härlig dikt:-).Skickligt om kärlek. ..om äkta känslor. Inte massor med ord...
2014-06-15

  Daniela I
Superfint underbart elegant :)
2014-06-12

  blått nagellack
Åh. Så himla fint. Sådär ska det vara :)
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva