Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag river upp himlen





Jag vill riva upp himlen
Slå hål i jorden
Plantera mig själv
För dig

Så du kan plocka upp mig
När jag är mogen

Då kan du smaka mig
Känna mig
Och låta mig komma nära dig
För jag längtar
Jag trånar

Och jag vill penetrera din blick
Som du gjorde med min idag




Fri vers av Tess74
Läst 196 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-12 21:09



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
skitbra beskrivning på en sån längtan!
2014-09-06

  Carina Bendix
Mycket bra! Speciellt de sista två raderna.
2014-06-16

  Maria Natasja
Första raderna är förbannat jäkla bra!
Resten med....Men början..Suveräään!
2014-06-14

  Lars Hedlin
EN av dina bästa ;)
2014-06-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Det riktigt sjuder längtan och förälskelse i din fina text.
2014-06-13

    ej medlem längre
lika självklar
som en längtan..
2014-06-12

    ej medlem längre
Snyggt Therese!
Gillar skarpt.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74