Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så snabbt och så hänsynslöst. Ofta märker man inte hur snabbt problem, oro och ångesten kan byggas upp. Hur snabbt det sker och vi hinner inte inse innan det är försent.


[Bägaren är full-- överfull]




Bägaren rinner över sakta.

Droppe för droppe.

Jag är på botten av ett hav.




Fri vers av //Nikita
Läst 256 gånger
Publicerad 2014-06-12 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

//Nikita