Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vika en papperssvala

 

 

Pappersdockans kläder stramar
Munnen krökt med röd spritpenna
i ett ständigt leende


Ögonen stirrar mot publiken
Sökande

Hon tas av kläderna och får nya på
Hon ges en ny roll att spela

Leende
Ständigt leende

Den Lede ler.

 

Är utled på att spela teatern
Vik mig på nytt!




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-12 21:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Denna svala text i sommarhettan förtjänar minst trenne smörblommor.
2014-06-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...
2014-06-14

    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP