Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ställde dig utanför hans dörr

Jag ställde dig utanför hans dörr
och sedan gömde jag mig runt hörnet
tills jag såg att dörren öppnades
och du sprang in
Han skulle ju aldrig behöva se
mitt fula horansikte igen
Du var tre år
och det tog mig ytterligare två
att våga kräva att han skulle träffa mig
vid överlämningarna
Idag möter jag hans blick med så mycket kyla
att jag är osårbar
och du, min lilla tjej, är så glad
för att han och jag står tillsammans
på skolavslutningen
Vi till och med skrattar samtidigt
när du sjunger snabbast av alla
Efteråt
mår jag illa





Fri vers av Lehva VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2014-06-14 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Extremt stark och välskriven! Tack för en fantastisk text!
2017-07-29

  Lena Renman
Spot on! Som ett knytnävsslag i magen o de kostnaden var hög! Väl ordat
2015-01-20

  Åsa Njunjes
Så den griper in och knyter åt. Bra skrivet!
2014-07-01

  Angel of love
Känner som Connie gråten i halsen och hur hjärtat knyter sig.
Bokmärker den i mitt hjärta.
2014-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
Som scener ur en film.

2014-06-15

  Linda CH VIP
Gillar kasten mellan kärlek och hat. Du uttrycker båda känslorna mycket starkt!
2014-06-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande bild ur livet, det ofattbart djävliga ibland. Men du är stark!
2014-06-14

  Connie
Själv känner jag gråten i halsen, texten påverkar mig enormt mycket. Kan se sceneriet framför mig. En av dina bästa!
2014-06-14

  WyS VIP
Smärtsamt men styrkan finns där!
2014-06-14

  Anya VIP
Mycket mycket bra. Du gestaltar, du har känsla, texten håller från början till slut. Inledningen där man kastas in i en bild ögonblickligen är suverän! Slutet är så talande!
2014-06-14

  Maria Natasja
Gud så starkt och bra skrivet!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP