Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har tänkt på två skickliga författare


det slog mig med svindel


jag hade analyserat
stjärnor: två av er
födda samma dag:
båda med enorm skrivlust,
eller snarare feber med
orddiarré..massor, massor
som kom lätt ut; fina ord
i fina paket och tjusiga
snören, du vet...

och nu slog det mig
med svindel när jag
läste dig, vilken gåva ni
båda har med er
tillgång till alla dessa
ord som förslår, koketterar
med sin egen förträfflighet,
i helt unika sammanhang,
helt fantastiska texter men
varken hon eller du vågar
blotta er, klä er varmt
ärligt, ensamt nakna..för att..?
det är ingen annans sak än er,
vara personlig, bara inom er -
inte dela det innersta
men beröra det via karaktärer
i era texter, fast då utan
en riktigt djup känsla;
för det är ni inte vana
att behöva dela med er..

en otrolig gåva
denna lätthet för ord,
all rikedom i dem, er
arbetslust, - eller mani att
skriva och producera texter;
mångsidighet, djup utan
att blotta er;

det kanske har att göra med
att ni båda är födda samma
dag fast olika år; vem vet,
ni kanske fått er talang
nedstigande från stjärnor!?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Tarantaran
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-14 20:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där ..ja vem vet!
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran