Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelnougat





Jag tänker kasta spjut i ditt hjärta
Karva ut det med en kniv
Lägga i en låda
Och aldrig ge det tillbaka

För du är en sån där
Som man vill ha
Känna på
Och kyssa varm om nätterna
När ingen annan hör

Ja för du
Gör mig Dummare
Än Dum
Fast jag inte vill

För jag är rädd
Att känna

Men om du kommer hit
Lite närmare
Låter mig kyssa dig
Bara en liten stund
Kommer jag nog inse

Att du är lika underbar som dubbelnougat i min mun




Fri vers av Tess74
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-16 08:05



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mums! ;)
2014-06-16

  Lars Hedlin
Gotta sig och frossa på som bara F-N
2014-06-16

  Hon kallar sig poet VIP
I dag är dagen D, gottisdagen då du får äta den! :)
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74