Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på dass

– Ser du månen Klara?
– Va, kommer det karlar?
– Se hur månen ler!
– Va, kommer det fler?
– Håll käften kärring och skit!
– Va, kommer dom hit?

 

 




Bunden vers (Rim) av Connie
Läst 1063 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-17 12:50



Bookmark and Share


  Rise Little One
Haha, kunde inte hålla mig för skratt :)
2014-06-18

  Anya VIP
Jaa man hör det man vill höra. Humor som skapar bilder i mitt huvud. Inte lätt att kommunicera.
2014-06-18

  Ljusletaren
Vacker bild!
Suveränt vad du fick till det bra!!!!
/kram
2014-06-18

  Lars Hedlin
Suveränt bra ;)
2014-06-18

  Lehva VIP
Du får mig att tänka på min morfar och mormor. ..när dom pratade med varandra. .ingen hörde vad den andre sa:-)
2014-06-17

    Dan Myrbeck
Bra! Ja har en dassvariant:

De var en gång en poet
som satt å sket.

Då insåg han att han
inte bara ordbajsar.

Utan också bajsar
på riktigt!

2014-06-17

  M M Mannheim VIP
Det was bara ett ord på tyska? Vad är det för roligt med, dass? Jag blev bara nödigt av det! ??
2014-06-17

  Maj-Lis VIP
Kul
2014-06-17

    ej medlem längre
Dagens skratt:)
Var får du allt ifrån.....
2014-06-17

    ej medlem längre

vilken härlig kommunikation
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie