Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens - vanans makt.



Snälla

rör
berör
betrakta mina anletsdrag
dessa andetag du hör
de befinner sig inte i denna kropp vanligtvis
det är bara en av symtomen
som du förorsakat
som jag tvingas leva med
och idag fick jag förståelsen
till att skapa formler
kemikalier som utsöndrar
gifter och antioxidanter
som berövar min existens
när du inte är här


Snälla

stilla mitt samvete
det finns gränser på att
behöva drömma varje natt
omänskligt berövande av stillhetens makt
tär inte av mig kläderna
tär av dom sakta
och ännu långsammare
tär upp mig
längtan är bara konsekvensen
av inbillandets makt
och du tär upp mina känslor
särar på mina ben

Snälla

dessa synvillor du har orsakat
var barmhärtig nu
och dessa fläckar på mina lakan
visar din styrka och min svaghet
din hjältemod
min idoldyrkan
för första gången
befann du dig
där ingen hann ta sig;
i mig.






Fri vers av CopyRight
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-03-28 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CopyRight
CopyRight