Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbränd..

 

Lagom till semestern

Hjärndöd

Känner mig uppäten innefrån

Söndergnagad in på kött och ben

Vass och knotig

Svag och obefintlig

Skelletet rasslar

Faller ihop om du bara blåser på det

Duger bara till plocke pinn på stranden

;-)

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 314 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-17 20:51



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Känner igen känslan!
2014-06-30

  Connie
Känns verkligen igen! Det är nog då man behöver semester. Gillar ditt sätt att tacklar det hela med humor.
2014-06-20

  Maiah VIP
Det låter som en känsla som kan kännas igen av många. Det väcker också frågor varför det blir så? Om man tänker att man är sin bäste vän så hur skulle man hantera sin vän då för att kunna umgås när sen sköna ledigheten infinner sig.
Jag tycker att det finns lite humor också bakom dina ord...
2014-06-20

  Lärling
Berörande och igenkännande.
2014-06-20

  Magica VIP
Vila.
2014-06-19

  Lars Hedlin
En tanke om saknad uppstår...kram
2014-06-18

  Peter Stjerngrim VIP
För mig låter det som
om du saknar någon i ditt liv
som ger dig allt det där
vi alla var och en utan undantag
så innerligt mycket behöver
mer än allt annat ...

... närhet, värme, bekräftelse
och alldeles för mycket kärlek
med allt som hör därtill ...

Önskar dig en fin Midsommar
och en semester som ger dig vila,
sinnesro och det du behöver och vill!
2014-06-18

  Wallpaper punch
spännande text
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman