Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel lösenord

- Jag får bara upp stjärnor när jag skriver in lösenordet

- Då har du fel password

- Älskling, jag drar ju tungan över din kropp

- Baby, du måste smaka, dofta och knulla mig för att jag ska kunna spara din personliga kod




Fri vers av Connie
Läst 193 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-18 00:27



Bookmark and Share


  Anna Nyman
Haha..underbar!
2014-06-20

    Dan Myrbeck
Ojdå, får du vara uppe så sent!
2014-06-18

  Angel of love
Härligt :)
2014-06-18

  Lars Hedlin
JA gentle touch first then a little bit harder......
2014-06-18

    ej medlem längre
Man får slicka, och prova olika kombinationer.:)
2014-06-18

  M M Mannheim VIP
Åh vilken härlig erotisk dikt jag plötsligt får läsa när jag trodde att du sov.
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie