Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kostomställning











kvinnan som handlade ansjovis.
på burk, och lukten kom. häftigare
än skoven hon brukade lindra,
en våt trasa på. enklare att tänka sig
de lockande vågorna. ungdom annalkande
men så hon kräks
tusen små vassa, de trillar ner.
på kullerstenarna tillrätta. i springorna
oböjligt orörliga spikraka. trikiner




















Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-18 00:35



Bookmark and Share


  pang
gillar dina stämningsfulla och laddade situationsbilder. det ligger så mycket bakom dem, känns det som.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism