Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bränd....


Bruna fingrar (2014)


..solen har gjort sitt verk
men nu söker dom efter dig..
.. i smek och lättjefullt nyp
be om nåd i månens ljus..




Fri vers av Järnkatten
Läst 112 gånger
Publicerad 2014-06-18 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten