Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymliga plagg

Så jag kan rymma från dig!

 




Fri vers av Connie
Läst 130 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-18 18:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det går inte!

Ja har rymligast:

2 par 9 XL

blir

18 XL

!
2014-06-23

  Lars Hedlin
;) på vilket vis då montroooo!
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie