Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mun saknar din

Känner saltsmaken, trodde det var mina tårar

Streta inte emot vännen, min mun saknar din

Låt mina läppar få kyssa bort dina tårar




Fri vers av Connie
Läst 151 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-06-18 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande fint.
2014-06-19

    Dan Myrbeck
Fin! Ja upplever inte någon humor i den här, utan bara finstämdhet - så om den tolkningen är rimlig, borde den vara Fri vers.
2014-06-19

  Lars Hedlin
Bra stark i beröring!
2014-06-19

  Annie b'larsson VIP
Din dikt framkallar en bild inom mig, som är alldeles gosig och full av ömhet.
2014-06-19

    ej medlem längre
Jag hoppas du får trösta och visa din värme.
2014-06-19

  Angel of love
Du har nog en varm famn för den som behöver tröst.
2014-06-18

  Lehva VIP
Så mycket saknad...och vemod...
Vackert:-)
2014-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint!
2014-06-18

    ej medlem längre

berörande fina rader ..
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie