Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mater rubra








staden eroderar. ligisten står
med röda flaggan och reflektionen som
ett fyrhjärta, då, mot flytande. svartgrönt
ser han sig om efter hustak med rörelse,
vajar. långt in på småtimmarna. mors
gamla överkast. fäst med egna säkerhets-
nålar innan det sista hon lämnade. efter sig,
ett luktlöst vätskespår från köket.



















Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 473 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2014-06-18 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar textkonstruktionen, ljuden (särskilt åäö:na) och bilderna men inte radbrytningarna. Känns som att det skulle kunna bryta ut i något slags gotisk prosa, men det kanske är en extrapolation från min sida.
2015-09-11

  i af apa
en lysande stjärna...!
2014-11-26

    Jag är fan större än Sartre VIP
Det är lätt att känna igen äkta poesi.

Du är en äkta poet som kan sitt hantverk in i minsta detalj!
2014-09-05

  pang
det är bra och gripande och svårsmält (fast på ett intressant sätt). du har verkligen språket i din hand...
2014-08-12

  Maria Natasja
Wooow!
Så bra!
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism