Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skäms

Spegeln är inte längre
min bundsförvant
Missförstå mig rätt
Det är inte rynkorna
som stör
Mina ögon viker undan
Jag skäms
Vem gav mig rätten
att splittra en familj
Min egen




Fri vers av Lehva VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-19 15:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt om när man måste göra ett svårt val. Hoppas diktarjagets skuld/skam har lättat med tiden.
2014-08-22

  walborg
Självinsikt
2014-06-24

  Connie
Den känns i maggropen! Verkligen berörande!
2014-06-19

    ej medlem längre

de sista
tre raderna känns i magen ...
bra förmedlat ...
2014-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Skäms inte! Tänk om min mamma gjort som du. Vi barn bara önskade att hon skulle.
2014-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Ett så stort beslut mognar fram.
Tror du följde ditt hjärta!
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP