Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En knastrig tio år gammal inspelning finns också, för den som vill lyssna. http://www.lyrstedt.net/files/mp3/nattens1.mp3



Nattens Dotter


[Am]Uti natten genom skogen
[E]vandrar du i [Am]månskens dräkt
[Am]Lockar mannen red och trogen
[E]bort från stugan [Am]snabbt och käckt

[C]Ner mot dammen [G]tar du knytet
[F]börjar strax en [E]kärleks akt
[Am]Leker vilt med [G]fångat byte
[E]demonstrerar [Am]köttets makt

[Am]Vattnet smeker era kroppar
[E]ömt och stilla [Am]nattens gång
[Am]Mannens hjärta plöttsligt hoppar
[E]bort i skog hörs [Am]fåglars sång

[C]Men när dimman [G]börjar lätta
[F]vandrar du till[E]baks till skogs
[Am]Mannen trött och [G]ganska sliten
[E]lämnas åter [Am]där han togs




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-03-28 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP