Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarfröjd i repris...

 

 

Nu dukar vi borden i glädjefyllt sken

och blommorna plockas till stången i ren

Sen njutes potatis med gyllene smör

och rädisan saltas när dragspel vi hör

Då sjunger vi sången till nubbens njut

och grädde och gubbar vi äter till slut

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-20 07:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin!
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra