Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarsång.

Här ligger jag, lat och loj
och gungar i min lilla båt.
Jag nynnar på ett skepp ohoj
och visslar på en melodi.
För här kan inget komma åt
och jag är lätt och fågelfri.

Det spelar ljuvt som en musik
där allting är som stämt i dur.
Jag driver kring i denna vik
och filar på en lycklig sång.
Jag är som ett med min natur
och somnar först vid solnedgång.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-20 23:16



Bookmark and Share


  Lena Renman
Glädjefyllt av liv sommar värme o rörelse. Tack
2014-09-26

  walborg
En lycklig stund
2014-06-21

    ej medlem längre
Fin!
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L