Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åskådare utklädd till man (1)


   Mamma bad honom dra åt helvete
   när han kom ut till stugan 
   hennes små mjuka bruna flickarmar hade en gång lekt
   med hans sommarvarma pappaarm i soffan
choros                              musiken stegrades
                                            röda sammetsdraperier gled isär
   På väggen hemma hänger familjeporträtt
   mamma sexig på bröllopsfotot
   av mosters bröllopsklänning
   gjorde jag dockkläder som liten 
choros               in på scen ett par sjörövarklädda döttrar
                         med vässade knivar / brinnande facklor
   Livsmatchen avblåst 
   resultatet står sig
   morfars lägenhet tom nu 
   han red sakta bort genom allén            
   till Arkivet där alla samlas för att äta dricka 
           lyssna på het musik
   morfar i barens högljudda halvmörker
              mamma servitris där / mormor på dansgolvet

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-20 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP