Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Autentisk skylt i Magnarps Strand


Två dass kan vara ett för mycket om man ska lätta på trycket


Det var en velig seglare från Magnarps strand
som blev kissnödig och steg i land

Han tänkte slå en drill
men blev stående rådvill

medan blåsans innehåll rann ut i sand




Bunden vers (Limerick) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-20 20:02



Bookmark and Share


  Njord
KUL! Och vitsigt!
2014-07-03

  walborg
Undra på det
2014-06-20

  Lars Hedlin
Hehe suveränt bra :-)
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP