Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp bär på smärtan

Jag saknar ett språk
men äger mina känslor.
Ska lära mig beskriva
för att aldrig mer glömma.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-21 12:34



Bookmark and Share


  walborg
Så bra sagt
2014-06-24

    ej medlem längre
Fint och bra förmedlat.
2014-06-24

  Connie
Du är ju så bra på att förmedla känslan.
2014-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Du behöver inte lära dig beskriva. Du kan!
2014-06-22

  WyS VIP
Du känner, beskriver och ger. TACK!
2014-06-21

  Maiah VIP
Innerlig önskan
2014-06-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag tycker du beskriver bra. Glömmer gör man aldrig. Men man lär sig leva med det svåra.
2014-06-21

    ej medlem längre

Jättebra ...
2014-06-21

  Maria Natasja
Bra skrivet. Kort och fint.
Gillar.
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP