Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heroin





Om jag fick vara ditt heroin
Bara för en sekund
Så du fick känna
Hur jag känns
I din kropp

När du inte kan vara utan mig
I din ven
På din hud
Och över hela ditt väsen

Om jag fick vara din drog
Bara för en liten stund
Så du fick känna
Hur äkta jag är

När du inte kan röra dig
Utan mitt gift
I ditt blod




Fri vers av Tess74
Läst 375 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-06-21 14:17



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
OJ, shit, nåt liknande har jag skrivit.. fast inte här. lever vi samma liv? :)
2014-09-01

  klorin
Den var bra
2014-07-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är så ni gudinnor är för oss, ett behov

vi behöver slicka er var dag, få sältan från er själ i vår kropp

överleva en stund till
2014-06-25

  Connie
Grymt bra!
2014-06-25

  Eden Halvorsen
Väldigt fint skrivet, starka meningar.
2014-06-25

  Ingrid Trolle
Fin beskrivning av
av en allt upplsukande
kärlek och friskt vågat
att skrifta om den.
Kärleken kan endast
beskrivas och förstås
av den som verkligen
känt den.
2014-06-24

    ej medlem längre
Får nästan klaustrofobi, bara tanken på av att känna så inför någon annan, som ett klistermärke men sen igen ... nyförälskelse är en drog, man/jag/du lurar sig själv och tror att det är det man/jag/du behöver.

Testade heroin en gång, snortade det, sprutor är inte min grej, spydde i tjugofyra timmar, aldrig mer.
2014-06-24

  Maria Natasja
Najs ämne att skriva om...bra.
2014-06-24

    Dan Myrbeck
BRA!
2014-06-23

  Lars Hedlin
Starka längtans fulla känslor!
2014-06-23

    Lars Gullberg
Fint att du skriver Tess

Du har ett budskap att förmedla

Kram Lasse
2014-06-21

  Oscar E Quinn
Heroin är en hemsk drog. Blä!
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74