Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

De sökte en sol att brinna tillsammans med

det blev deras död

Varje sol räddar sitt liv genom avståndet




Fri vers av Connie
Läst 186 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-06-21 20:07



Bookmark and Share


  WyS VIP
Den säger mycket! Bra!
2014-06-23

  Magica VIP
Tänkvärd.
2014-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Så sant!

2014-06-22

    ej medlem längre
Solen ger nytt liv men dess härliga strålar kan vara farliga i för stora doser. Bra och sorgset skrivet.
2014-06-22

    ej medlem längre
Att bli bränd gör ont..
2014-06-22

  M M Mannheim VIP
Solen är verkligen en kraftkälla precis som poesi. Fint formulerat!
2014-06-22

  Angel of love
Ja till endel måste avståndet hållas för att skydda sig själv.
2014-06-21

  Lars Hedlin
Stark känsla berör
2014-06-21

  louisegirl
Berörande stark..
2014-06-21

  Lehva VIP
Vacker men sorglig.
Sann...iallafall för mig:-)
Ingen får komma för nära.
2014-06-21

    ej medlem längre

Stark ....
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie