Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korist (bas 1)

Ingens partner
 jag
  som ännu är med        


   dörren öppen
    nyckeln kvar i låset
     jag stryker min vita linnekavaj    


      stryker
       den vita skjorta
        jag hade
         på en svartvit fest


          ensam kvar
           ringer jag min bortgångna syster  


            ringer för att berätta
             om en midsommar utan fest


              genom öppna dörren
               syns en annan dörr öppen


                en skepnad känner efter
                 är den riktigt öppen

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-22 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP