Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännande het

 

 

Du är som elden

Jag fångas av din glöd i din blick

Jag känner lockelsen av eldens skiftningar

Vacker och farlig på samma gång

Känner värmen omsluta mig

Brännande het

 

Du har väckt min nyfikenhet

Du har ökat min puls

Du har väckt min lust

 

Jag borde kanske vända om

 

Men vill finnas

Här och nu

För dig

 

Här och nu

Finns du här för mig

 

Jag vet att jag inte borde gå för nära

 

Men vem F vill frysa i all evighet

Bättre med lite av något

Än ingenting alls

Även om det bara är för en kort stund

 

Föredrar nuet

En drömma för mycket om framtid...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-24 09:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läst några av dina texter nu
gillat läsningarna så jag återvänder säkert
Tycker dock som lite mossig typ att det stora F ´et i näst sista stycket lika gärna kan tas bort
meningen håller lika bra utan detsamma
2014-06-28

  Lars Hedlin
Känslor som du förmedlar bra!
2014-06-24

  Connie
Spännande och pirrande känslor.
Såna tillfällen borde man fånga flykten! De kanske aldrig kommer tillbaka!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman