Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häggmispel



Häggmispelns
vita blommor
strålar alla
ymnigt överallt

bara för att
sedan falla
för vindens hårda tag
som spruckna stjärnor
ner i gräset
en mulen dag

En fågel tycks
kommentera
i mispelns topp
dess halva prakt
med ensam sång
som vore det
om tidens takt
och livets gång.







Bunden vers av Jan Widströmer VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-23 10:39



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en givande meditation
2014-06-28

  Lena Själsöga Keijser
du skrivermålar skimrandemolnen

du skriver skönheten
och jag förblir i denna bild
2014-06-28

  Michaela Dutius
En dikt som talar till mig att vara rädd om nuet.
Blomman ska visserligen falla - men idag finns den!
2014-06-26

  Delilah Juno VIP
Tycker särskilt om!
2014-06-25

  träsnidaren
Poetiskt bejakande, med målande och fint språk.
Tycker mycket om dikten.
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP