Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analys... om livet i korthet

 

 

Det är lättare

 

att förstå livet baklänges

 

Framlänges är det desstu svårare

 

Synd att det inte är tvärtom

 

Vill hellre vara framtidsklok...

;-)




Fri vers av Anna Nyman
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-23 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra skrivet!
2014-06-24

  Lars Hedlin
Bra där!
2014-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkvärd text!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman