Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hans gamla ansikte såg jag visdom


Du tar ifrån mig min blick
om jag kisar finns du bakom och jag ser dig
Vem mer finns här?
Till vem mer är ditt liv knutet, din död nedskriven?

Som blöta trådar
som håller ihop bokens sidor
så vilar din blick på mig
titta inte på mig, du bländar mig

Men läs mig
alla mina ord ligger framför dig
jag kanske ser dig vid ljuset
innan du stänger boken för alltid




Fri vers av Gigi
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-23 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi