Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig

Du har en annan

jag bryr mig inte

och jag älskar det!

 

Men det betyder inte 

att jag inte vill ha dig

NU!




Fri vers av Connie
Läst 179 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-06-24 14:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En känsla som ibland är oundviklig!
2014-06-25

  Carina Bendix
Förstår känslan..;)
2014-06-24

    ej medlem längre
Ta vad du vill ha...;)
2014-06-24

  Lehva VIP
Gränslös kärlek:-).
Vackert beskrivet.
2014-06-24

    ej medlem längre
Gillar dina eldiga känslor. Som ett vilddjur tar du det du vill ha. :)
2014-06-24

    ej medlem längre
Känslor som känns igen!
2014-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor!
2014-06-24

    Dan Myrbeck
Bra - friskt vågat,
kan inte mer än
att bli sågat!
2014-06-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En känsla som jag förstår och delar.
2014-06-24

    ej medlem längre
Så bra Connie
Applåder ... stående ...
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie