Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas in din kärlek


Det finns stunder då jag stannar upp
fäster blicken i fjärran
känner med hela kroppen vad som kunde varit
inser vad jag har
blickar framåt och ser bara dina ögon

Det finns små ögonblick av längtan
mot horisonten andas jag kärlek
vrider på tiden, öppnar min törst
så finns det en tid då jag blundar
och bara känner din doft på min hud




Fri vers av Gigi
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-24 17:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vackert
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi