Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korist (tenor 1)

Expertpubliken – ensamma varelser på filt efter filt
         längs Dionysosteaterns allt högre rader 
            i väntan på ett medvetet iscensatt drama -       
hör enter sandman närvarande vid nattandet         zzz
som en forntida völva byta hamn
som en ung begravningsentreprenör sjunga i jobbet
i julas hade du en dust med din mamma
bägge grät ni 
        sågs aldrig mer
Jag kramar din hulkande lillasyster  
           vi har knappt setts innan
min fru du i det fördolda med bara ben vinka till mig!
        jag med doftande röda minnen i min varma hand
du höll inte höll du någonsin av mig i din famn  
”Pozzo”                           ja?
            inte här  
inte din riktiga pappa heller dina vackra
ögon slutna
Slutna syskon som inte setts på åratal
rinner
ner från
en sprucken familjs återförening runt en kista
förlåt         eller         tack la misérable
         hej då du som kunde vara så elak
åh jag darrar ryser fryser




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-25 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP