Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsljus



Solnedgången gör
fönstren seende blinda -
fågelns flykt i rött.






Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-25 13:57



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker med färg och rörelse.
Dessutom snygga alliterationer.
2014-06-28

  Lena Själsöga Keijser
detta vackra
2014-06-28

  Anita Westin
Ja! Just så är det här också!
2014-06-25

  Delilah Juno VIP
Magiskt!
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP