Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äter på mig

och jag värjer mig.
Slår.
Du äter på mig,
och jag biter tillbaka.
Ingen mer,
ska gnaga i mig.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-26 07:24



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är just det, att komma dit: "Ingen mer, /ska gnaga i mig."
Man vill inte ens tänka på den som gjort något mot en. Kan va' så svårt.

Så väl formulerat och så ont det gör, orden du förmedlar..precis som det ska när det är bra.
2014-06-28

  Angel of love
Text som känns.
2014-06-26

  Cathrin M
Fin dikt om ett förhållande på väg att ta slut.
2014-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Ibland måste man slå sig fri!
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP