Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rusta för fred

jag vill vara vapenlös

i en vapenlös värld

en värld av omtanke

öppenhet kärlek

 

hoppas att skeppet

hittar den platsen

innan allt är ett minne

blott i bilder

för dem som kan se




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-26 16:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat
2014-06-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag rustar mig
och röstar
alltid fred
jag med!
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP