Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagens smala bro

 

 

där längtan och insikt
likt koltrastens sång
nu fyller mitt hjärta
med småskutt och språng

 

där våren som regnar
på snödrivan vrång
och tomhet är bortblåst
med delkurs igång

 

där lider min åtrå
av längtan och svång
i möte med kärlek
på vardagens spång

 

 




Fri vers av Pica pica
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-03-29 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica