Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå bara gå.

Vaknar av att jag andas in din parfym.
Försöker öppna ögonen, men huvudet sprängs vid minsta lilla ljusglimt.

Känner dina läppar tryckas mot min mun.

Kväljning.

Gammal fylla.

Gå bara gå...
Ja jag ringer sen...




Fri vers av Kulkub
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-27 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kulkub
Kulkub