Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång för mycket

Han träffade henne bara en gång

med sin bil 

efter 9 öl




Fri vers av Connie
Läst 224 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-27 08:58



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Jag fattar inte att folk kan köra påverkade. Det är höjden av livslögn. Stram dikt, bra!
2014-06-30

    ej medlem längre
Mycket starkt och mycket bra!
2014-06-27

    Dan Myrbeck
Mycket bra!
Ja tror ja har lärt dej lite av min
teknik ... !
2014-06-27

  Lars Hedlin
Stark som fasen!
2014-06-27

    ej medlem längre
Ja fy för bövelen för detta kulturarv som de tycker alkoholen är,hade den kommit i dags dato hade den blivit totalförbjuden.Glad att jag är fri från skiten!!!
2014-06-27

    ej medlem längre
Nått jag hatar är rattfylla....
2014-06-27

  louisegirl
Stark!
Och mycket bra skrivet
vännen..
2014-06-27

  Lehva VIP
Så stark...så otroligt stark...
Den sparar jag.
2014-06-27

    ej medlem längre
Effektfullt!
2014-06-27

  WyS VIP
Hemskt men sant!
2014-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Viktig text som belyser vikten av att köra utan alkohol i kroppen!
2014-06-27

  Eliza-69
Så bra o starkt
2014-06-27

  M M Mannheim VIP
Tragiskt !
2014-06-27

    ej medlem längre
spännande text
frågar författaren hur hon känner inför att man byter ordning på "bara henne"
till "henne bara"?
Förändrar det texten positivt eller blir det en annan text då enligt dig själv?
2014-06-27

  Maria Natasja
Så starkt. Jättebra och VIKTIG text.
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie