Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
testar olika varianter


Orkanen (haiku)

 

Det var den dagen

då jag satte ned foten

orkanen bröt ut

 

eller

 

Det var den dagen

då jag satte ned foten

rosorna slog ut




Bunden vers (Haiku) av Lärling
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-27 14:51



Bookmark and Share


  Louise Sparring
Båda är bra men jag gillar den första bäst, känns mer laddad
2014-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Hur som helst så blir det en förändring...bra skrivet...
2014-06-28

    ej medlem längre
Orkanen som väller ut rosors doft, gillar båda!
2014-06-28

  Ljusletaren
Så bra ordat *gillas mycket* /kram
2014-06-28

  Angel of love
Åh den här var bara bäst.
Sparar!!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling