Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett evigt liv

 

 

Livet är inget

mot livet där ute.

Allt jag visste där

gjorde varandet så rikt.

Kunde det följa med mig

skulle jag kunna bli

den nya Messias.

Men vad vore livet här

om jag inte fick

längta dit bort.

Ett himmelrike

skapat av den stora kraften!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-27 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP