Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det handla om val?

Välj mellan kärlek och ensamhet?
Ensamhet
Välj mellan respekt och förnedran?
Förnedran
Välj mellan lycka och elände?
Elände
Välj mellan en ren säng med vita lakan eller en parkbänk?
Parkbänken
Välj mellan 60 kg mig och ett ynka gram?




Fri vers av hajjag
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-03-29 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag